Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu
Apa QLARIVIA - cu continut scazut de deuteriu


 
APA este un element esential pentru viata, ce contribuie la reglarea metabolismului si la mentinerea starii de vigoare a organismului.QLARIVIA este apa pura creata special pentru starea ta de cofort zilnic.

Qlarivia -Apa potabila cu continut diminuat de deuteriu

Apa imaculata, un produs brevetat, care previne imbatranirea organism...

Cod: 25600
18.7 RON
4.25 EURO


QLARIVIA are o formula unica ce are un continut de peste cinci ori mai mic de deuteriu decat apa obisnuita, pentru ca tu sa ai la dispozitie conditiile ideale pentru a-ti mentine starea de bine a organismului.

Ce este Qlarivia?

Apa imaculată, are un conținut redus de deuteriu și este un rezultat al cercetărilor din domeniul separărilor izotopice desfașurate de-a lungul anilor de către un colectiv de specialiști. Vei regăsi în Qlarivia apa purificată, ce a folosit tehnologia pentru ca tu să beneficiezi de un produs de calitate, care te va ajuta să îți menții starea de bine. În memoria naturii, apa este pură, neatinsă, mereu tânără, datorita conținutului redus de deuteriu, în forma ei originară. Echilibrul primordial poate fi atins prin reinventarea naturii.

Pentru creșterea calității vieții tale, specialiștii noștri au creat Qlarivia, apa cu un conținut de deuteriu de peste 5 ori mai mic decât cel al apei obișnuite - apa cu conținut scăzut în deuteriu.

Produs brevetat şi medaliat cu aur la Salonul de Inventica de la Bruxelles - EUREKA 

 

 

Pagini:   1 |  
Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu


Informatii utileEcomagazin - Stirile de mediu
Copyright 2007 - 2018
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign