Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu

Despre noiBine ai venit in magazinul virtual, Natural Collection.

Chiar la tine ma gandeamSmile. Stiu ca zambesti si crezi ca nu te cunosc.Dar daca ai aflat de Natural Collection si daca ai dorit s citesti despre noi, inseamna ca tocmai pentru tine am creat acest magazin.

Conceptul de Natural Collection s-a nascut din ideea de a-ti pune la dispozitie o gama diversificata de produse si chiar servicii utile si indispensabile, prin selectarea lor atenta si pentru care sa iti furnizam informatii cat mai complete.Daca reusim sau nu, ramane sa ne spui chiar tu. Astept sugestiile tale.

Am selectat pentru tine, cateva game de produse cosmetice naturale, suplimente nutritive, produse pentru mentinerea siluetei, parfumuri frantuzesti, bijuterii din pietre semipretioase si lenjerie intima si le-am reunit intr-o colectie diversificata, care sa te ajute sa reduci timpul necesar cautarii, atunci cand doresti un produs cu adevarat eficient.

Natural Collection doreste sa iti ofere produse speciale, atent selectionate, care sa intruneasca toate calitatile necesare unei ingrijiri atente si cat mai naturale posibil, intr-o lume plina de factori nocivi, care ne agreseaza permanent corpul si ne ameninta sanatatea.

Am combinat astfel calitate elvetiana cu tehnologie ultramoderna americana, medicina traditionala asiatica cu rafinament frantuzesc si nu in ultimul rand traditionalul romanesc cu noutatea si creativitatea modernista.Dorim sa aducem in Romania produse speciale si dorim sa promovam in Europa si nu numai branduri romanesti.

Cu riscul de a deveni usor plictisitoare, ma simt datoare sa spun cateva cuvinte despre fiecare brand in parte, cu atat mai mult cu cat fiecare merita atentia cuvenita, fiind companii care si-au pus munca, talentul isi experienta acumulata in slujba sanatatii si frumusetii umane, descoperind cele mai revolutionare tehnologii si cele mai eficiente produse in materie de cosmetica si nu numai.

Natural Collection este Consultant Independent pentru produsele Nu Skin®, Pharmanex®(ROW9887437) si distribuitor independent pentru Farfalla, Piera, Co & CO Consumer, Isostar, Gelinea, Insecfarm, Vital, Bioearth, Benecos pe baza unui contract de parteneriat. De asemneni este distribuitor Mecro System, pentru renumita Apa Vie - Qlarivia, apa saracita in deuteriu, produs romanesc premiat cu medalia de aur la Salonul de Inventica de la Bruxelles - Eureka.Lista este deschisa si vom completa permanenet colectia cu produse pe care le vom gasi utile si interesante pentru tine si care sa se incadreze in conceptul de ,,Natural Collection''

Farfalla - Cosmetice organice certificate

Cosmeticele elvetiene Farfalla sun produse certificate BDIH si sunt obtinute...
Mai mult
Piera

Piera s-a impus pe piata autohtona de lenjerie intima prin linie...
Mai mult
Produse Gerlinéa cu indice glicemic scazut

Gerlinéa este lider european pe piata prod...
Mai mult
Pagini:1 |

Informatii utile

Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu

Ecomagazin - Stirile de mediu
Copyright 2007 - 2018
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign