Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu

Conditii de utilizareTermeni si conditii

 

Bine ati venit in magazinul de colectii online Natural Collection

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile in care se livreaza produsele din colectia noastra inainte de a plasa o comanda.Folosirea acestui website, prin plasarea de comenzi, inscrierea la concursurile noastre interactive si inscrierea datelor personale semnifica acceptul dumneavoastra referitor la conditiile mentionate

 

  • Continutul site-ului Natural Collection este proprietatea SC Angelida Serv SRL si este aparat de Legea Drepturilor de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala.
  • Natural Collection este distribuitor autorizat pe baza de contract de parteneriat pentru produsele Farfalla, Styx, Bioearth, Benecos, Insectfarm, Sano Vita, Isostar, Gerlinea,Qlarivia, Piera, Yong Kang, Vitalis, Styx, Pharmanex si Nu Skin. Imaginile si descrierile produselor prezentate sunt afisate cu acordul producatorilor sau importatorilor autorizati pe baza contractului de parteneriat. Folosirea fara acordul Natural Collection a oricaror elemente din site se pedepseste conform legilor in vigoare.
  • Natural Collection nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a informatiilor sau imaginilor de pe acest site.Toate informatiile de pe website sunt publicate cu scop pur informativ si nu pot inlocui sfaturile si recomandarile personalului medical calificat.
  • Natural Collection nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare aparute in ceea ce priveste preturile, imaginile sau recomandarile facute.In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici au fost afisate gresit, Natural Collection isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva, daca aceasta nu a fost livrata si va anunta clientul in cel mai scurt timp de eroarea aparuta.
  • Datorita faptului ca unele produse sunt recomandate dupa paleta de culori, ele pot fi percepute diferit in functie de rezolutia si performanta PC-ului instalat de catre utilizatorul final. Natural Collection nu raspunde de aceste discordante, insa poate oferi la cererea clientului catalog de prezentare contracost sau paleta de culori originala, pentru a ajuta la alegerea nuantei preferate.
  • Pretul final platit de client este format din pretul produsului la care se adauga cheltuielile de expeditie aferente fara alte taxe suplimentare.Pot aprea insa mici diferente de pret intre pretul afisat pe site si pretul implementat in programul de facturare. Natural Collection poate oferi discount de volum sau de fidelitate, discount-uri speciale pentru zile onomastice si de nastere dar nu este o conditie obligatorie.Datorita instabilitatii  cursului valutar, pteturile sunt afisate si in moneda europeana, Euro, in scop informativ, si sunt actuazlizate zilnic la cursul BNR. Preturile includ TVA.
  • Toate produsele afisate la sectiunea ,,concurs online'' se ofera gratuit castigatorului care se regaseste la sectiunea ,,castigatori'' in termen de 14 zile de la incheierea concursului cu conditia ca persoana castigatoare sa confirme datele personale necesare livrarii produsului castigat. Adresele de e-mail ale clientilor, ale participantilor inscrisi la concurs si ale celor inscrisi la newsleterul nostru vor fi folosite pentru a trimite informatii si noutati periodice legate de produsele noastre daca nu se specifica altfel.
  • Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor afisate. Natural Collection nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale serverului pe care este gazduit siteul.
  • Siteul natural100.ro functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.
  • Prin completarea si trimiterea formularelor de comanda si de participare la concurs se considera ca ati citit si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile afisate de Natural Collection.
 
 
Politica de Confidentialitate
 

Natural Collection respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale catre terti.

Informatiile solicitate de noi vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului, a noutatilor aparute sau a castigatorilor concursului online.

Natural Collection nu vinde si nu ofera informatiile detinute, datele personale ale clientilor sau ale firmelor partenere cu exceptia cazurilor in care avem acceptul scris al acestora. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul Natural Collection adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date.

Daca aveti anumite intrebari sau sugestii, nu ezitati sa ne contactati cu ajutorul formularului de contact sau la numerele de telefon prezente in pagina de contact.

 


Informatii utile

Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu

Ecomagazin - Stirile de mediu
Copyright 2007 - 2018
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign