Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu
Isostar Energy Gel ActiFood-Mere 90g
Cod produs: IS115
Pret: 2.60 EURO
11.44 RON90g

Avand o formula ultra-energizanta (97% din energie din glucide), si un continut ridicat de vitaminele C (diminuarea oboselii), E (protectie antioxidanta) si B1 (vitamina energiei), gelul Actifood este aliatul nr.1 in sporturile de anduranta precum ciclismul, triatlonul, alergarea.

Concentrat energetic pentru efort fizic, cu aport crescut de glucide, bogat in vitaminele C, E si sursa de vitamina B1, adaptat nevoilor sportivilor amatori sau de performanta, in timpul efortului fizic sau in conditii climaterice deosebite. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos. Pentru performante optime, se recomanda consumul in asociere cu bautura izotonica Isostar.

Ingrediente: sirop de glucoza, apa, preparat pe baza de mar 20% (mar, zahar, apa, suc de lamaie si de mar concentrate, amidon, aroma), bucati de mar deshidratat 4% (mar, crema de orez), agent de ingrosare: pectina, vitaminele C, E, B1, arome conservant: dioxid de sulf. A se pastra la loc uscat si racoros. 
Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu


Informatii utileEcomagazin - Stirile de mediu
Copyright 2007 - 2018
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign