Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu
Deodorant Piatra de Alaun - UNISEX
Cod produs: Al001
Pret: 4.30 EURO
18.92 RON120g

Piatra de alaun 100% naturală de 120 gr are o durată de utilizare indelungată, de minim 12 luni, ceea ce reprezintă un avantaj. Piatra de alaun 100% naturală.

Utilizare:

• ca deodorant pentru că reglează transpiraţia şi luptă împotriva mirosurilor neplăcute.

• ca after-shave: pentru a calma pielea,

pentru a preveni cresterea parului sub piele si a opri sângerările de la taieturi dupa ras sau epilat

• pentru a ingriji acneea

• pentru a calma iritatiile datorate de piscaturi de insecte

Ce este piatra de alaun?

Piatra de alaun este o sare, care se gaseste sub forma de cristal translucid, alb şi inodor. Piatra de alaun 100% naturala provine din minele de alaun din Siria sau din zacamintele de suprafata.

Modul de folosire:

*este un deodorant antibacterian ce se aplică pe pielea umedă, sau se umezeste piatra, aceasta formând o peliculă fină, sărată, uşor alcalină, prevenind dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute.

*depune pe piele microparticule atunci când este umezită, căci este solubilă în apă. De aceea trebuie să fie folosită pe pielea umedă, după duş sau ras, sau se poate înmuia in apa şi aplica pe pielea uscată. Nu există nicio restricţie cât priveşte zonele care pot fi tratate extern: faţă, axile, mâini, picioare – atâta vreme cât nu o înghiţiţi şi clătiţi cu apă.

Avantajele pietrei de alaun

Piatra de alaun 100% naturală este hipoalergică. Fără miros şi cu un risc alergic scăzut, poate fi folosită atât de persoanele alergice, cât şi de femeile însărcinate care nu pot suporta anumite mirosuri în timpul sarcinii. Daca vă lipseşte parfumul, puteti să umeziţi Piatra de alaun 100% naturală cu câteva picături de parfum esenţial sau o apă florală în locul apei.*

*menţine pielea proaspătă şi deodorizată toată ziua.

* permite pielii să respire lăsând porii liberi şi reducând transpiraţia fără să o blocheze - lucru esenţial pentru sănătatea d-voastră.

*nu lasă urme pe haine (pete sau senzaţii de praf) Piatra de Utilizaţi cosmetice pentru femei.

*poate fi utilizată şi pentru a reduce sîngerarea în tăieturi minore, etc. Femeile care se epilează trebuie să ştie că, epilarea cauzează microfisuri ale pielii. Este preferabil să evitaţi aplicarea deodorantului obişnuit, care conţine substante chimice dăunătoare sau a cremelor cosmetice cu conţinut de ingrediente chimice, după ce v-aţi epilat. Anumite substanţe chimice ale deodorantului clasic riscă să penetreze prin aceste microfisuri, intrind pe această cale în circulaţia sangvina, îmbolnavind organismul. De aceea este ideal sa folosiţi Piatra de alaun 100% naturală după orice tip de epilare sau bărbierit. Datorită calitatilor sale astringente şi a componenţilor naturali, poate fi folosită şi împotriva acneei.

*Utilizarea Pietrei de Alum în caz de pişcături, înţepături, iritaţii la copii şi adulţi

*calmează iritaţiile, închide microfisurile pielii şi nu permite dezvoltarea infecţiilor .

*creează un mediu nefavorabil dezvoltării bacteriilor şi calmează instantaneu pişcăturile de insecte Reduce umflătura şi roşeata, făcînd să dispară mai repede înţepătura. Poate fi folosit fără probleme la copiii care sunt alergici la pişcăturile insectelor . Se aplică pe locul pişcăturii, reducînd inflamaţia pielii şi calmează mîncărimea cauzată de pişcătura insectelor.

Ce ştim despre Piatra de Alun.

Potasiu de Alaun 100% natural şi aluminiul sunt două substanţe total diferite cu formule chimice distincte. Piatra de alaun 100% naturală conţine molecule de potasiu de alum care nu sunt absorbite de piele, deoarece au ioni încărcaţi negativ. Apa are greutatea moleculară de 18 iar o moleculă a Potasiului de Alum are greutatea de 474,38. O moleculă de potasiu de alaun în soluţie este hidratată de 24 de ori şi are în consecinţă o greutate moleculară de 654.

Aşadar, Piatra de alaun 100% naturală poate fi folosită cu încredere pentru că este total inofensivă, căci oxizii şi hidroxizii de aluminiu pe care îi eliberează la contactul cu pielea sunt din punct de vedere chimic extrem de stabili. Ei nu pot să reactioneze în acest stadiu cu pielea şi nu pot să elibereze aluminiul. Nu pătrund în epidermă, pentru că nu sunt solubili. 
Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu


Informatii utileEcomagazin - Stirile de mediu
Copyright 2007 - 2018
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign