Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu
Qlarivia -Apa potabila cu continut diminuat de deuteriu
Cod produs: 25600
Pret: 4.25 EURO
18.7 RON500 ml


Consumul de apa imaculata QLARIVIA duce la:

* Hidratarea epidermei

* Detoxifierea si reglarea sistemului digestiv

* Reducerea riscului de atacuri de inima

* Tonifierea masei musculare

* Reglarea sistemului circulator

* Scaderea riscului de imbolnavire si de infectii

* Reglarea temperaturii corpului

* Arederea rapida a grasimilor si construirea masei musculare

* Grabirea procesului de insanatosire

* Incetinirea procesului de imbatranire

QLARIVIA are o formula unica ce are un continut de peste cinci ori mai mic de deuteriu decat apa obisnuita, pentru ca tu sa ai la dispozitie conditiile ideale pentru a-ti mentine starea de bine a organismului

 

Cum putem reduce concentrația de deuteriu din organism?

Există două căi majore:

1. Consumul de legume și fructe proaspete, de alimente vegetariene în general, care sunt bogate în apă cu conținut redus în deuteriu, spre deosebire de carne și de produsele din carne care, din contră, sporesc cantitatea de deuteriu.

2. Consumul direct de apă cu conținut redus în deuteriu.

Cele două căi de reducere a deuteriului din organism, prin alimentație vegetariană și prin administrare de apă cu conținut reudus în deuteriu, sunt complementare, deci nu se exclud una pe cealalta, ci se completeaza într-un mod fericit.

Ce este deuteriul și apa cu conținut scăzut în deuteriu?

Pentru a putea înțelege, e nevoie de puțină cunoaștere.

Deuteriul este unul din izotopii hidrogenului. Nucleul celor mai mulţi atomi de hidrogen din natură conţine un proton (simbol chimic: 1H), însă nucleul atomului de hidrogen mai poate conţine şi un proton şi un neutron sau un proton şi doi neutroni.

În primul caz, acesta se numeşte deuteriu (simbol chimic: 2H sau D), iar în al doilea – tritiu (simbol chimic: 3H sau T).

Conţinutul de deuteriu al apelor superficiale din zona noastră climatică este de 150 ppm (părți per milion), cu o fluctuaţie minimă; al precipitaţiilor din zona ecuatorială, de 155 ppm; iar al apelor din partea nordică a Canadei, din interiorul continentului, de 135-140 ppm.

Cantitatea de deuteriu din apă variază în funcţie de latitudine, dar şi de altitudine (are o valoare de 150 ppm la nivelul mării şi de circa 130 ppm la o înălţime de 2.000 de metri). Cantitatea de deuteriu măsurată în apă este direct proporţională cu conţinutul de deuteriu al organismelor care trăiesc aici. Concentraţia de deuteriu din organismul unui adult este de circa 120-140 ppm. Cu toate că nu pare mult, dacă comparăm această cantitate cu masa altor elemente vitale, se observă că deuteriul este prezent în corp într-o cantitate de şase ori mai mare decât calciul şi de zece ori mai mare decât magneziul.

O serie de experimente au demonstrat că apa cu conținut scăzut în deuteriu poate fi folosită cu rezultate deosebite şi fără nici un efect toxic. În plus, are influență asupra diviziunii celulare.

Cu cât concentraţia de deuteriu din apă este mai mică, cu atât va fi mai lent procesul de diviziune celulară, ceea ce înseamnă că „îmbătrânirea” organismului va fi încetinită. De asemenea, în cazul unei diviziuni celulare rapide, cresc şi şansele apariţiei defectelor de diviziune.

 

*Procedeu brevetat şi medaliat internaţional.

*Qlarivia este produsă folosind un procedeu complex, brevetat şi medaliat cu aur la Salonul de Inventica de la Bruxelles - EUREKA.

*Formula sa unică are un conţinut în deuteriu de 25 ppm (părti per milion), de peste 5 ori mai mic decât apa obişnuită.

  
Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu


Informatii utileEcomagazin - Stirile de mediu
Copyright 2007 - 2018
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign