Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu
Farfalla - Cosmetice organice certificate

Farfalla Essentials AG – o compania elvetiana 

Cosmeticele elvetiene Farfalla sun produse certificate BDIH si sunt obtinute din culturi organice controlate.

Initial Farfalla Essentials a fost o fabrica producatoare de uleiuri esentiale. Pornind de la acestea au dezvoltat si gamele de ingrijire, observand ca uleiurile esentiale pot conserva alte ingrediente si au rolul de transportor ale substantelor biologice.

Produsele Farfalla au un sistem inovator de pastrare a produselor pentru un an - un an si jumatate si anume:

* folosirea uleiurilor esentiale care conserva produsul,

* folosirea extractului de alge Harpoon (cresc pe stanci)care impiedica formarea germenilor

* si sistemul airless care nu permite contactul cu aerul si impiedica oxidarea continutului.

Toate produsele poarta certificatul BDIH asta insemnand ca nu sunt permise absolut deloc folosirea unor ingrediente de natura sintetica, artificiala, ci numai naturale de origine vegetala, singurul ingredient de natura animala este ceara de albine.

Calitate Organica

Demeter (bio-dynamic)
Expresia Demeter reprezinta o forma de agricultura organica, ce imbratiseaza filozofia ritmurilor anotimpurilor. Fertilitatea solului este imbogatita prin adaugarea de suplimente minerale si vegetale speciale.


Culturi organice controlate
Produsele cu acest semn se conformeaza standardelor pentru culturi organice controlate. Toate organizatiile organice cu care Farfalla lucreaza sunt membre ale corpului international guvernator IFOAM.

 

Cosmetice naturale certificate
Acest logo garanteaza faptul ca alegerea materiilor prime si metodele de productie se supun standardelor impuse de BDIH    ( Departamentul German de Stat pentru Comert si Industrie) pentru cosmetice naturale controlate.Oxysafe
Aceasta este eticheta care garanteaza calitatea pentru extractia uleiurilor presate la rece in absenta oxigenului. Procesul garanteaza un sistem inchis de colectare a uleiului. Nu este nici o expunere la caldura, lumina sau aer pe parcursul presarii si colectarii uleiului.Organic Control
Toate produsele sunt inspectate de corpuri independente pentru controlul produselor organice. Dar Farfalla ca si companie este examinata de firma Bio-Inspecta care monitorizeaza cantitatile de produse organice comercializate.


Informatii utile


Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu

Ecomagazin - Stirile de mediu
Copyright 2007 - 2018
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign