Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu
Spuma de Ciocolata

 

Ingrediente pentru 2 persoane:

* 125 ml lapte degresat, 1 lingura faina de patiserie ,,Slabesti Mancand'' ,

* 1 ou, 1 foaie gelatina, ½ lingurita cafea

* indulcitor vegetal din stevie , 1 lingurita cacao, putina cafea instant.

Preparare

Combina faina cu laptele rece si da compozitia la foc mic, amestecand continuu.

Ia de pe foc, lasa sa se raceasca, apoi pune galbenusul, cacaoa, indulcitorul si cafeaua instant.

Inmoaie gelatina in apa calduta si adaug-o in compozitie. Bate spuma albusul si incorporeaza-l incet in restul ingredientelor.

Pune spuma la frigider cel putin 2 ore inainte de servire. Decor: o frunza de menta sau pudra de cacao.

Valori nutritionale pentru 1 persoana: 6 g proteine, 8,5 glucide, 3 g lipide, 85 Kcalorii.



Informatii utile


Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu





Ecomagazin - Stirile de mediu




Copyright 2007 - 2017
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign