Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu
Actiseed Intim - Igiena Intima

Igiena intima este foarte importanta si nu ar trebui neglijata sub nici o forma. Pentru igiena si sanatatea intima este esential sa folosim produse ce nu contin substante agresive, precum coloranti, parabeni, alcool sau parfum.
Bioearth a creat gama de produse Actiseed Intim ce contine 5 produse pentru igiena intima feminina si masculina pe baza de extracte bio si naturale. Produsele respecta standardele AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica).
Linia Actiseed Intim contine: Crema intima Actiseed, Spray intim Actiseed, Servetele intime Actiseed, Solutie Intima Actiseed, Detergent intim Actiseed.

Actiseed Intim

Crema intima Actiseed – are proprietati lenitive, antiinflamatorii si purificatoare si este ideala atat pentru pentru igiena intima feminina cat si pentru cea masculina. Crema calmeaza mancarimea si roseata. Crema intima Actiseed respecta standardele AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica).
Ingrediente active: ulei bio de jojoba, ulei bio de migdale dulci, gel de aloe vera, unt de karitè bio, extract bio de papadie, extract bio de tei, extract din seminte de grapefruit, ceara de orez, ulei esential de menta.

Spray intim Actiseed – are proprietati revigorante, igienizante si odor block si este ideal atat pentru pentru igiena intima feminina cat si pentru cea masculina. Sprayul reimprospateaza, calmeaza iritatiile si nu altereaza  pH-ul zonei intime. Spayul pentru igiena intima Actiseed respecta standardele AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica).
Ingrediente active: panthenol, extract de tei bio, extract de papadie bio, extract din seminte de grapefruit, acid hialuronic, bisabolol, ulei esential de menta.

Servetele intime Actiseed – Servetelele intime de unica folosinta Actiseed au proprietati revigorante, igienizante, protectoare si antiodorante si sunt ideale atat pentru igiena intima feminina cat si pentru cea masculina. Sunt ambalate individual si asigura o buna igiena in orice moment al zilei, chiar si atunci cand nu sunteti acasa sau calatoriti. Servetelele intime Actiseed respecta standardele AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica).
Ingrediente active: gel de aloe vera, extract de musetel bio, extract de papadie bio, extract de tei bio, extract din seminte de grapefruit, ulei esential de menta.

Solutie Intima Actiseed – este un produs natural cu proprietati antiinflamatorii, calmante, revigorante si purificatoare. Este ideala atat pentru igiena intima feminina cat si pentru cea masculina. Solutia Intima Actiseed respecta standardele AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica).
Ingrediente active: extract bio de aloe, extrac bio de rozmarin, extract bio de cimbru, extract din seminte de grapefruit, acid lactic.

Detergent intim Actiseed – are proprietati revigorante, igienizante si lenitive si este ideal atat pentru igiena intima feminina cat si pentru cea masculina. Curata delicat si calmeaza mancarimea si roseata. Detergentul intim Actiseed respecta standardele AIAB (Asociatia Italiana pentru Agricultura Biologica).
Ingrediente active: extract din seminte de grapefruit, extract de aloe vera, extract de brusture, extract de musetel, ulei de arborele de ceai.

Sanatatea se mentine si prin alegerea atenta a produselor de igiena intima.Informatii utile


Inapoi   |   Acasa   |   Cosul meu

Ecomagazin - Stirile de mediu
Copyright 2007 - 2018
Natural Collection
Toate drepturile rezervate
Webdesign